fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Website leads genereren

 

Eenvoudig website leads genereren?

Wil je meer website leads genereren? Maar zie je het niet zitten te investeren in een lead generatie campagne waarbij je afhankelijk bent van ingevulde contactformulieren? Er zijn meer manieren om aan bruikbare leads te komen. Met een leadidentificatie softwaretool als LeadExpress krijg je eenvoudig inzicht in de gegevens van zakelijke websitebezoekers: ideaal voor elke B2B ondernemer. Het maakt je website lead generatie een stuk eenvoudiger. Zo houdt je tijd over voor andere werkzaamheden.

Website lead generatie met LeadExpress

Hoe LeadExpress je helpt met website leads genereren? Simpelweg door IP-adressen van websitebezoekers om te zetten naar data waar je iets aan hebt. Je bezoeker dood gooien met call-to-actions is op deze manier niet meer nodig, want je ontvangt automatisch bruikbare gegevens van elke zakelijke bezoeker. Zo krijg je inzicht in de NAW gegevens van het bedrijf waar de bezoeker voor werkt en de pagina’s die hij heeft bezocht. Ook de duur van het bezoek en de manier waarop de lead op de website is gekomen zijn zichtbaar voor je. Ideaal: want zo pas je eenvoudig je opvolging aan aan de website bezoeker. Je weet tenslotte precies naar welke pagina’s hij bekeken heeft, dus ook de diensten of producten waar hij naar op zoek is.

Het verhogen van je kans op leads

Doordat LeadExpress IP-adressen omzet naar bruikbare gegevens en deze aan je rapporteert, is website leads genereren ineens een stuk eenvoudiger. Toch is het altijd een slim idee te blijven investeren in een website lead generatie campagne. Door bezig te zijn met het genereren van meer traffic, verhoog je de kans op het krijgen van meer kwalitatieve leads. Hoe meer traffic, hoe meer IP-adressen LeadExpress weet te identificeren.

LeadExpress gratis uitproberen

Benieuwd naar hoe je website leads genereert met LeadExpress? Probeer de software dan 14 dagen gratis uit. Zo ontdek je hoe snel je aan bruikbare contactgegevens van prospects komt. En levert de trial niets op? Dan geven we je graag vrijblijvend advies over hoe je de traffic naar jouw website optimaliseert! Direct aan de slag met de gratis trial? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode