WIl jij website leads genereren?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij website leads voor jou kunnen genereren

Eenvoudig website leads genereren?

Wilt u meer website leads genereren? Maar ziet u het niet zitten te investeren in een lead generatie campagne waarbij u afhankelijk bent van ingevulde contactformulieren? Er zijn meer manieren om aan bruikbare leads te komen. Met een leadidentificatie softwaretool als LeadExpress krijgt u eenvoudig inzicht in de gegevens van zakelijke websitebezoekers: ideaal voor elke B2B ondernemer. Het maakt uw website lead generatie een stuk eenvoudiger. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

Website lead generatie met LeadExpress

Hoe LeadExpress u helpt met website leads genereren? Simpelweg door IP-adressen van websitebezoekers om te zetten naar data waar u iets aan hebt. Uw bezoeker dood gooien met call-to-actions is op deze manier niet meer nodig, want u ontvangt automatisch bruikbare gegevens van elke zakelijke bezoeker. Zo krijgt u inzicht in de NAW gegevens van het bedrijf waar de bezoeker voor werkt en de pagina’s die hij heeft bezocht. Ook de duur van het bezoek en de manier waarop uw lead op de website is gekomen zijn zichtbaar voor u. Ideaal: want zo past u eenvoudig uw opvolging aan aan de website bezoeker. U weet tenslotte precies naar welke pagina’s hij bekeken heeft, dus ook de diensten of producten waar hij naar op zoek is.

Het verhogen van uw kans op leads

Doordat LeadExpress IP-adressen omzet naar bruikbare gegevens en deze aan u rapporteert, is website leads genereren in eens een stuk eenvoudiger. Toch is het altijd een slim idee te blijven investeren in een website lead generatie campagne. Door bezig te zijn met het genereren van meer traffic, verhoogt u de kans op het krijgen van meer kwalitatieve leads. Hoe meer traffic, hoe meer IP-adressen LeadExpress weet te identificeren.

LeadExpress gratis uitproberen

Benieuwd naar hoe u website leads genereert met LeadExpress? Probeer de software dan 14 dagen gratis uit. Zo ontdekt u hoe snel u aan bruikbare contactgegevens van prospects komt. En levert de trial niets op? Dan geven we u graag vrijblijvend advies over hoe u de traffic naar uw website optimaliseert! Direct aan de slag met de gratis trial? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met website leads genereren

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top