fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Website leads

 

Leads genereren met je website

Wist je dat je met jouw website eenvoudig leads kunt genereren? En dat je zelfs een lead kunt genereren als een bezoeker aan je website zelf geen actie heeft ondernomen? Website leads genereer je eenvoudig met Lead Express. Met behulp van onze software worden IP-adressen van bezoekers aangevuld met alle contactinformatie die je nodig hebt.

Maak van je website een leads website

Als je een website hebt voor jouw bedrijf, dan is de kans heel groot dat je deze niet volledig benut. Natuurlijk, de bezoekers kunnen alle informatie vinden over je bedrijf, producten of diensten, maar zelf weet je eigenlijk niks over de mensen die jouw site bezoeken. Gemiddeld onderneemt slechts vijf procent van de bezoekers aan een website actie, en blijft de overige 95 procent onbekend. Toch kun je ook van deze passanten websiteleads maken. Onze software is namelijk zodanig geprogrammeerd dat we van IP-adressen bruikbare informatie kunnen achterhalen. Aangezien gemiddeld zo’n 40 procent van de bezoekers daadwerkelijk interesse heeft voor wat je te bieden hebt, maar er (nog) niet toe is gekomen om daadwerkelijk iets te ondernemen, is het wel degelijk de moeite waard om je website leads te genereren.

Aan de slag met je leads website

Normaal gesproken is het verkrijgen van goede leads geen gemakkelijk proces. Je moet hier een bureau voor inschakelen, of zelf aan de slag, bijvoorbeeld met marketingacties. Als je dan toch al een website hebt staan, dan is websiteleads genereren een makkelijke en effectieve manier van leads binnenhalen. Lead Express helpt je daarbij. Neem een abonnement op onze service en onze software begint met het omzetten van IP-adressen van bezoekers in contactgegevens.

Hoe genereert Lead Express websiteleads?

Bij Lead Express heb je keuze uit drie verschillende abonnementen, te weten een Starter, Business of Professional abonnement. Zo gauw je dit hebt afgesloten kun je beginnen met het binnenhalen van website leads. Onze software haalt de IP-adressen van de bezoekers aan jouw leads website binnen en zet deze om in waardevolle informatie waar je wat mee kunt. Je krijgt van ons een rapportage waarin de namen en contactgegevens staan van bedrijven die met een bezoekje aan jouw site interesse in je bedrijf hebben getoond. Deze bedrijven weten wie je bent, de deur staat dus al voor je open. De kans dat je deze lead omzet in een nieuwe klant is dan ook groter dan met standaard leads het geval is.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode