Zoek jij naar website leads?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij website leads via je website voor jou genereren

Website leads

Leads genereren met uw website

Wist u dat u met uw website eenvoudig leads kunt genereren? En dat u zelfs een lead kunt genereren als een bezoeker aan uw website zelf geen actie heeft ondernomen? Website leads genereert u eenvoudig met Lead Express. Met behulp van onze software worden IP-adressen van bezoekers aangevuld met alle contactinformatie die u nodig heeft.

Maak van uw website een leads website

Als u een website heeft voor uw bedrijf, dan is de kans heel groot dat u deze niet volledig benut. Natuurlijk, uw bezoekers kunnen alle informatie vinden over uw bedrijf, producten of diensten, maar zelf weet u eigenlijk niks over de mensen die uw site bezoeken. Gemiddeld onderneemt slechts vijf procent van de bezoekers aan een website actie, en blijft de overige 95 procent onbekend. Toch kunt u ook van deze passanten websiteleads maken. Onze software is namelijk zodanig geprogrammeerd dat we van IP-adressen bruikbare informatie kunnen achterhalen. Aangezien gemiddeld zo’n 40 procent van uw bezoekers daadwerkelijk interesse heeft voor wat u te bieden heeft, maar er (nog) niet toe is gekomen om daadwerkelijk iets te ondernemen, is het wel degelijk de moeite waard om uw website leads te genereren.

Aan de slag met uw leads website

Normaal gesproken is het verkrijgen van goede leads geen gemakkelijk proces. U moet hier een bureau voor inschakelen, of zelf aan de slag, bijvoorbeeld met marketingacties. Als u dan toch al een website heeft staan, dan is websiteleads genereren een makkelijke en effectieve manier van leads binnenhalen. Lead Express helpt u daarbij. Neem een abonnement op onze service en onze software begint met het omzetten van IP-adressen van bezoekers in contactgegevens.

Hoe genereert Lead Express websiteleads?

Bij Lead Express heeft u keuze uit drie verschillende abonnementen, te weten een Starter, Business of Professional abonnement. Zo gauw u dit heeft afgesloten kunt u beginnen met het binnenhalen van website leads. Onze software haalt de IP-adressen van de bezoekers aan uw leads website binnen en zet deze om in waardevolle informatie waar u wat mee kunt. U krijgt van ons een rapportage waarin de namen en contactgegevens staan van bedrijven die met een bezoekje aan uw site interesse in uw bedrijf hebben getoond. Deze bedrijven weten wie u bent, de deur staat dus al voor u open. De kans dat u deze lead omzet in een nieuwe klant is dan ook groter dan met standaard leads het geval is.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan website leads

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top