fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Website prospect tracking

 

Website prospect tracking voor B2B

Altijd al benieuwd geweest naar wie je website bezoekt? En of daar prospects tussen zitten? Met de website prospect tracking software van LeadExpress weet je het meteen. Elke websitebezoeker laat namelijk kostbare data achter: prospect tracking software zet deze data om naar bruikbare gegevens. In bezoekrapporten ontvang je regelmatig informatie over relevante website bezoekers: potentiële prospects. Zo krijg je inzicht in NAW gegevens van het bedrijf waar hij voor werkt en weet je precies wie er interesse heeft getoond in jouw bedrijf. Website prospect tracking is een onmisbare tool voor B2B ondernemers.

Kom achter het leesgedrag van je bezoekers

Naast de bedrijfsgegevens van de bezoeker, geeft website prospect tracking software ook inzicht in het leesgedrag van de bezoeker. In het bezoekrapport staat voor elke relevante lead een compleet overzicht van zijn of haar bezoek. Zo weet je precies welke pagina’s ze hebben bekeken, hoe lang ze deze hebben bekeken en of er sprake is geweest van herhaalbezoeken. Een ideaal aanknopingspunt voor een follow-up, want zo weet je precies in welk product of dienst de bezoeker interesse heeft.

Leer van website prospect tracking en pak nieuwe leads op

Daarnaast leer je ook nog eens een hoop van deze bezoekrapporten! Doordat je precies weet wie welke pagina’s bezoeken, weet je ook welke pagina’s minder bezocht worden door jouw doelgroep. Met deze feedback in handen is het eenvoudiger dan ooit je content en pagina’s te optimaliseren, zodat de bezoeker je website naar wens doorloopt.

LeadExpress uitproberen?

Zelf aan de slag met website prospect tracking? Maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? LeadExpress biedt een gratis trial van 14 dagen aan, zodat je de mogelijkheid hebt de voordelen van prospect tracking gratis te ondervinden. Direct een abonnement afsluiten? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies gesprek over hoe je het beste uit jouw abonnement haalt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode