Zoek jij naar het tracken van website prospects?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij met website prospect tracking software leads via je website voor jou genereren

Website prospect tracking voor B2B

Altijd al benieuwd geweest naar wie u website bezoekt? En of daar prospects tussen zitten? Met de website prospect tracking software van LeadExpress weet u het meteen. Elke websitebezoeker laat namelijk kostbare data achter: prospect tracking software zet deze data om naar bruikbare gegevens. In bezoekrapporten ontvangt u regelmatig informatie over relevante website bezoekers: potentiële prospects. Zo krijgt u inzicht in NAW gegevens van het bedrijf waar hij voor werkt en weet u precies wie er interesse heeft getoond in uw bedrijf. Website prospect tracking is een onmisbare tool voor B2B ondernemers.

Kom achter het leesgedrag van uw bezoekers

Naast de bedrijfsgegevens van de bezoeker, geeft website prospect tracking software ook inzicht in het leesgedrag van de bezoeker. In het bezoekrapport staat voor elke relevante lead een compleet overzicht van zijn of haar bezoek. Zo weet u precies welke pagina’s ze hebben bekeken, hoe lang ze deze hebben bekeken en of er spraken is geweest van herhaalbezoeken. Een ideaal aanknopingspunt voor een follow-up, want zo weet u precies in welk product of dienst de bezoeker interesse heeft.

Leer van website prospect tracking en pak nieuwe leads op

Daarnaast leert u ook nog eens een hoop van deze bezoekrapporten! Doordat u precies weet wie welke pagina’s bezoeken, weet u ook welke pagina’s minder bezocht worden door uw doelgroep. Met deze feedback in handen is het eenvoudiger dan ooit uw content en pagina’s te optimaliseren, zodat de bezoeker uw website naar wens doorloopt.

LeadExpress uitproberen?

Zelf aan de slag met website prospect tracking? Maar weet u nog niet zeker of het iets voor u is? LeadExpress biedt een gratis trial van 14 dagen aan, zodat u de mogelijkheid hebt de voordelen van prospect tracking gratis te ondervinden. Direct een abonnement afsluiten? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies gesprek over hoe u het beste uit uw abonnement haalt.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met prospects tracken via de website

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top