Wil jij je website verkeer bekijken?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe je met de software van LeadExpress je website verkeer kunt bekijken

Website verkeer bekijken

Website verkeer bekijken

Website verkeer bekijken: we doen het al jaren. Door de komst van Google Analytics leren we ontzettend veel over wie onze websites bezoeken. De hoeveelheid bezoekers, de bouncerate, de gemiddelde bezoekduur: allemaal waardevolle gegevens om je internetmarketingstrategie op aan te passen. Toch blijft één vraag altijd onbeantwoord: wie bezoekt mijn website? Website verkeer bekijken gaat verder dan gemiddeldes. Leadidentificatie software geeft u inzicht in bezoekersgegevens die u normaal enkel via registraties krijgt.

Leadidentificatie software vs Google Analytics

Waar Google Analytics vooral algemene gegevens geeft, biedt leadidentificatie software gegevens over uw website verkeer waar u meer mee kunt. LeadExpress is zo’n tool. Door deze software te koppelen aan uw website, ontvangt u elke keer wanneer een relevant bedrijf uw website bezoekt een bezoekrapport. In dit rapport staan geen gemiddeldes, maar exacte informatie over het bezoek: de NAW gegevens van het bedrijf, de pagina’s die de bezoeker bekeken heeft, de bezoekduur, en zelfs of er herhaalbezoeken zijn geweest. Alle informatie die nodig is om te spreken van een goede lead!

Extra prospects met LeadExpress

Door niet alleen met Google Analytics uw website verkeer te bekijken, maar ook met een leadidentificatietool weet u precies welke bedrijven uw website bezoeken en waarin ze geïnteresseerd zijn. Met de gegevens uit Google Analytics optimaliseert u het verkeer naar uw website, en met de gegevens uit LeadExpress profiteert u van extra leads om te bellen. Ideaal: want zo hoeft u niet meer te wachten op registratiegegevens.

Probeer LeadExpress gratis uit

Website verkeer bekijken heeft nog nooit zoveel opgeleverd als met een leadidentificatie tool. Benieuwd naar LeadExpress? Probeer de software 14 dagen gratis uit om zelf te ondervinden dat het verzamelen van kwalitatieve leads weinig tijd hoeft te kosten. We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen, dan koppelen we de trial direct aan uw website. Meer informatie over het inzetten van leadidentificatie software? Lees hier meer.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met het bekijken van website verkeer

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top