fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Website verkeer bekijken

 

Website verkeer bekijken

Website verkeer bekijken: we doen het al jaren. Door de komst van Google Analytics leren we ontzettend veel over wie onze websites bezoeken. De hoeveelheid bezoekers, de bouncerate, de gemiddelde bezoekduur: allemaal waardevolle gegevens om je internetmarketingstrategie op aan te passen. Toch blijft één vraag altijd onbeantwoord: wie bezoekt mijn website? Website verkeer bekijken gaat verder dan gemiddeldes. Leadidentificatie software geeft je inzicht in bezoekersgegevens die je normaal enkel via registraties krijgt.

Leadidentificatie software vs Google Analytics

Waar Google Analytics vooral algemene gegevens geeft, biedt leadidentificatie software gegevens over je website verkeer waar je meer mee kunt. LeadExpress is zo’n tool. Door deze software te koppelen aan jouw website, ontvang je elke keer wanneer een relevant bedrijf je website bezoekt een bezoekrapport. In dit rapport staan geen gemiddeldes, maar exacte informatie over het bezoek: de NAW gegevens van het bedrijf, de pagina’s die de bezoeker bekeken heeft, de bezoekduur, en zelfs of er herhaalbezoeken zijn geweest. Alle informatie die nodig is om te spreken van een goede lead!

Extra prospects met LeadExpress

Door niet alleen met Google Analytics je website verkeer te bekijken, maar ook met een leadidentificatietool weet je precies welke bedrijven jouw website bezoeken en waarin ze geïnteresseerd zijn. Met de gegevens uit Google Analytics optimaliseer je het verkeer naar je website, en met de gegevens uit LeadExpress profiteer je van extra leads om te bellen. Ideaal: want zo hoef je niet meer te wachten op registratiegegevens.

Probeer LeadExpress gratis uit

Website verkeer bekijken heeft nog nooit zoveel opgeleverd als met een leadidentificatie tool. Benieuwd naar LeadExpress? Probeer de software 14 dagen gratis uit om zelf te ondervinden dat het verzamelen van kwalitatieve leads weinig tijd hoeft te kosten. We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen, dan koppelen we de trial direct aan je website. Meer informatie over het inzetten van leadidentificatie software? Lees hier meer.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode