Wie bezoekt mijn website, wil jij het weten?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij B2B leads via je website genereren omdat wij weten wie je website bezoekt

Wie bezoeken mijn website ?

“Wie bezoekt mijn website?” is een vraag waar menig ondernemer mee in zijn hoofd zit. U waarschijnlijk ook. Dat is ook logisch, want anno 2016 gaat veel energie uit naar online marketing. SEO-optimalisaties, contentstrategieën en leadgeneratiecampagnes: het merendeel van uw klanten haalt u binnen via het internet. Maar van wie zijn al die website bezoeken? LeadExpress geeft u inzicht in al uw zakelijke bezoekers!

Antwoord op de vraag: wie bezoekt mijn website?

U kent het fenomeen vast wel: de statistieken van uw website zijn geweldig. Veel bezoekers, lage bouncerate en een prima bezoekduur. Maar waar blijven de ingevulde contactformulieren? Vaak betekent weinig conversie niet dat er weinig interesse is. Sterker nog: de kans is groot dat het merendeel van wie uw website bezoekt, alsnog een potential is. LeadExpress is een softwaretool die u inzicht geeft in wie uw website bezoekt en waar ze in geïntresseerd zijn. Hoe? Simpelweg door IP-adressen van bedrijven om te zetten naar voor u bruikbare gegevens.

Uw website bezoeken uitgelicht

Hoe het werkt? Voor u is het heel simpel: u koppelt de LeadExpress software aan uw website. Daarna gaat alles vanzelf. LeadExpress houdt voor u bij welke IP-adressen uw website hebben bezocht, hoe lang ze op uw website zaten en welke pagina’s ze hebben bekeken. Net als Google Analytics, maar dan een stap verder. Want: het geeft u ook antwoord op de vraag “Wie bezoekt mijn website?” door elke maand in een rapportage niet alleen de statistieken van uw website te tonen, maar ook de NAW gegevens van de bedrijven die interesse hebben getoond in uw dienst.

Direct weten wie uw website bezoekt?

Het antwoord op de vraag “Wie bezoekt mijn website?” is dus dichterbij dan u wellicht dacht. Door de software van LeadExpress te koppelen aan uw website, komt u er snel achter wie uw website bezoeken. Direct weten welke bedrijven een bezoek hebben gebracht aan uw website en in welke diensten ze geïnteresseerd waren? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om de gratis en vrijblijvend 14-daagse trial uit te proberen!

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan leads omdat wij weten wie hen website bezoekt

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top