fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Wie bezoekt mijn website

 

Wie bezoeken mijn website ?

“Wie bezoekt mijn website?” is een vraag waar menig ondernemer mee in zijn hoofd zit. Jij waarschijnlijk ook. Dat is ook logisch, want anno 2016 gaat veel energie uit naar online marketing. SEO-optimalisaties, contentstrategieën en leadgeneratiecampagnes: het merendeel van je klanten haal je binnen via het internet. Maar van wie zijn al die website bezoeken? LeadExpress geeft je inzicht in al je zakelijke bezoekers!

Antwoord op de vraag: wie bezoekt mijn website?

Je kent het fenomeen vast wel: de statistieken van je website zijn geweldig. Veel bezoekers, lage bouncerate en een prima bezoekduur. Maar waar blijven de ingevulde contactformulieren? Vaak betekent weinig conversie niet dat er weinig interesse is. Sterker nog: de kans is groot dat het merendeel van wie jouw website bezoekt, alsnog een potential is. LeadExpress is een softwaretool die je inzicht geeft in wie jouw website bezoekt en waar ze in geïntresseerd zijn. Hoe? Simpelweg door IP-adressen van bedrijven om te zetten naar voor jou bruikbare gegevens.

Je website bezoeken uitgelicht

Hoe het werkt? Voor jou is het heel simpel: je koppelt de LeadExpress software aan je website. Daarna gaat alles vanzelf. LeadExpress houdt voor je bij welke IP-adressen jouw website hebben bezocht, hoe lang ze op de website zaten en welke pagina’s ze hebben bekeken. Net als Google Analytics, maar dan een stap verder. Want: het geeft je ook antwoord op de vraag “Wie bezoekt mijn website?” door elke maand in een rapportage niet alleen de statistieken van je website te tonen, maar ook de NAW gegevens van de bedrijven die interesse hebben getoond in je dienst.

Direct weten wie je website bezoekt?

Het antwoord op de vraag “Wie bezoekt mijn website?” is dus dichterbij dan je wellicht dacht. Door de software van LeadExpress te koppelen aan jouw website, kom je er snel achter wie je website bezoeken. Direct weten welke bedrijven een bezoek hebben gebracht aan je website en in welke diensten ze geïnteresseerd waren? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen om de gratis en vrijblijvend 14-daagse trial uit te proberen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode