fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Zakelijke leads

 

Zakelijke leads

Is je bedrijf B2B georiënteerd en moet je het vooral hebben van zakelijke leads? LeadExpress is een softwaretool die alle zakelijke bezoekers op je website weet te identificeren, zelfs wanneer er geen sprake is van conversie in de vorm van registratie. Hoe dat werkt? Dagelijks laten alle bezoekers van je website een hoop gegevens achter. Deze zijn echter niet voor iedereen bruikbaar of inzichtelijk. LeadExpress is een softwaretool die deze gegevens wél bruikbaar maakt.

IP-adressen omzetten naar leads

LeadExpress zet zakelijke IP-adressen om naar bruikbare gegevens over de bezoeker van jouw website: het bedrijf waar ze voor werken, hun zoekgedrag op de site zelf, en ook de bezoekduur. Wanneer je LeadExpress koppelt aan je website, ontvang je elke maand een rapport met daarin een overzicht van relevante zakelijke leads. Hapklare gegevens om direct mee aan de slag te gaan.

Zakelijke leads oppakken

Het interessante aan een softwaretool als LeadExpress is dat je niet alleen inzicht krijgt in wie jouw website heeft bezocht, maar ook waar de bezoeker interesse in heeft. In het rapport zie je precies welke diensten de bezoeker bekeken heeft: hét aanknopingspunt voor een telefoontje dat geld waard is. Op die manier weet je direct op de specifieke behoeften van de potential in te spelen.

Probeer LeadExpress 14 dagen gratis

Benieuwd naar hoeveel potentials je site bezoeken, maar geen gegevens achterlaten? Direct aan de slag gaan met het oppakken van deze zakelijke leads? Probeer LeadExpress dan 14 dagen vrijblijvend uit! Neem contact met ons op voor meer informatie over de trial en onze abonnementen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode