Zoek jij zakelijke leads?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij zakelijke leads via je website voor jou genereren

Zakelijke leads

Is uw bedrijf B2B georiënteerd en moet u het vooral hebben van zakelijke leads? LeadExpress is een softwaretool die alle zakelijke bezoekers op uw website weet te identificeren, zelfs wanneer er geen sprake is van conversie in de vorm van registratie. Hoe dat werkt? Dagelijks laten alle bezoekers van uw website een hoop gegevens achter. Deze zijn echter niet voor iedereen bruikbaar of inzichtelijk. LeadExpress is een softwaretool die deze gegevens wél bruikbaar maakt.

IP-adressen omzetten naar leads

LeadExpress zet zakelijke IP-adressen om naar bruikbare gegevens over de bezoeker van uw website: het bedrijf waar ze voor werken, hun zoekgedrag op de site zelf, en ook de bezoekduur. Wanneer u LeadExpress koppelt aan uw website, ontvangt u elke maand een rapport met daarin een overzicht van relevante zakelijke leads. Hapklare gegevens om direct mee aan de slag te gaan.

Zakelijke leads oppakken

Het interessante aan een softwaretool als LeadExpress is dat u niet alleen inzicht krijgt in wie uw website heeft bezocht, maar ook waar de bezoeker interesse in heeft. In het rapport ziet u precies welke diensten de bezoeker bekeken heeft: hét aanknopingspunt voor een telefoontje dat geld waard is. Op die manier weet u direct op de specifieke behoeften van de potential in te spelen.

Probeer LeadExpress 14 dagen gratis

Benieuwd naar hoeveel potentials uw site bezoeken, maar geen gegevens achterlaten? Direct aan de slag gaan met het oppakken van deze zakelijke leads? Probeer LeadExpress dan 14 dagen vrijblijvend uit! Neem contact met ons op voor meer informatie over de trial en onze abonnementen.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan zakelijke leads

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top